And the winner is…

Vi passerte nettopp 1000 likere, eller likes om du vil. I den forbindelse kjørte vi en konkurranse der vinneren fikk 4 billetter til vår #Etterjobb-buffé på fredager!

Trekningen ble gjort i hotellets nyoppussede bar, til stor glede for den enorme fanskaren som hadde møtt opp for å få med seg direkteopptaket av trekningen! Spenningen var til å ta og føle på i minuttene før selve trekningen. Bare se på videoen her!

Hvis du ikke fikk det med deg, så vant Kathrine Helgestad Agerup konkurransen og kan ta med seg 3 valgfrie personer som får spise gratis på vår #Etterjobb-buffé!

Vi gratulerer vinneren så mye og ønsker henne og selskapet hennes hjertlig velkommen til #Etterjobb!

(Ellers vil vi bare beklage kvaliteten på filmingen, men det overdimensjonerte studio-crewet måtte ta dette litt på sparket og de ble sikkert også litt distrahert av det allerede stemningshøye publikumet og fanskaren som utålmodig ventet i spenning på trekningen som vi prøvde å få gjort på mest mulig profesjonell måte og jeg lover at dette på ingen måte er et skjult forsøk på å konstruere verdens absolutt lengste setning, noe som det helt sikkert ikke er, men det kan hende det ikke er lså veldig angt unna uten at vi skal dvele noe særlig mer ved akkurat det på det nåværende tidspunkt men heller komme oss videre og få gjort den jobben som venter oss når denne setningen endelig tar slutt en eller annen gange i løpet av dagen!)

Med vennlig hilsen

Crewet ved Holmestrand Hotell