Skjermbilde 2014-11-12 kl. 14.50.58Hei alle sammen!

Nå er jula på trappene og de aller fleste planlegger hva som skal ligge under juletreet i år. Handelstanden legger kanskje i år også opp til at vi skal sette nye handlerekorder og bruke mer penger enn noen sinne på julehandelen. Men vi vet, i år som i fjor, at det finnes de som ikke har råd å legge så mye under treet sitt. Kanskje de ikke engang har råd til å ha juletre fordi de heller trenger mat på bordet. De kan ikke velge.

Sammen med Veronika Skansen og hennes Hjelp oss å hjelpe Vestfold arrangerer vi et lite gavedryss til de som trenger det som mest. Til de som har lyst å kjøpe noe, gavekort eller hva som helst, kan komme med en ferdig innpakket gave, merket om den passer til gutt eller jente og hvilken aldersgruppe den passer til, og legge under juletreet vi har her i resepsjonen på Holmestrand Hotell.

Det er mulig å gi gaver frem til og med 10. desember og vi håper selvfølgelig at så mange som mulig vil gi et lite bidrag. Vi Skjermbilde 2014-11-12 kl. 14.51.57spanderer en kopp kaffe eller te på de som bidrar.